Populair Magnetisch Speelgoed

1 van 4

magnetische balletjes intertoys

magnetische balletjes intertoys

Mist je wat op deze pagina?

Wat maakt onze magnetische balletjes uniek ten opzichte van goedkopere varianten?

Bij aankoop van onze magneetballetjes garanderen we je magnetisch speelgoed van hoge kwaliteit. Deze sterk magnetische balletjes bieden uitstekende bouwmogelijkheden. Vaak geldt: goedkoop is duurkoop.

Dit betekent echter niet dat de meest kostbare optie noodzakelijkerwijs de beste is. Er zijn aanbieders die aanzienlijk hogere prijzen hanteren voor soortgelijke producten - prijzen kunnen oplopen tot wel €35 tot €60!

Wij streven naar transparantie en eerlijkheid. Daarom bieden wij onze producten aan tegen een eerlijke, betaalbare prijs, zodat je waar krijgt voor je geld. Bovendien, vanaf de aankoop van twee sets, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht!

Onze magnetische balletjes zijn gemaakt van Neodymium, het krachtigste magnetische materiaal dat bekend is op aarde. Neodymium is altijd gekenmerkt door een cijfer dat de zuiverheid en sterkte aangeeft. Onze magneetballetjes hebben een Neodymium N38 rating, wat staat voor hoge zuiverheid en magnetische kracht.

Andere winkels bieden vaak magnetische balletjes van een lagere zuiverheid en kracht. Hun producten zijn meestal gemaakt van Neodymium N35 en hebben de neiging om snel te verkleuren en te slijten bij frequent gebruik.

Wat kost een set magnetische balletjes?

Het is niet ongewoon dat trends zoals magnetische balletjes worden verkocht tegen buitensporig hoge prijzen.

Echter, bij ons vind je deze magnetische balletjes tegen een schappelijke prijs, hoewel de kosten enigszins kunnen variëren op basis van kleur.

We zorgen ervoor dat onze prijzen altijd redelijk zijn, zodat je verzekerd bent van een goede deal.

Investeren in een Neocube of een ander merk magnetisch speelgoed?

De termen magneetballetjes, Neocubes en Buckeyballs verwijzen allemaal naar hetzelfde speelgoed.

Je zult merken dat dit magnetische speelgoed ook wel bekend staat onder andere namen, zoals Nanobots, Neoballs of Neocubes.

Bieden jullie ook de 3mm magnetische balletjes aan?

Nee, wij bieden geen 3mm Neocube magnetische balletjes aan. Deze zijn extreem klein en lastig om mee te werken. Onze aanbeveling zijn de 5mm magnetische balletjes, die handiger zijn voor het bouwen van constructies. Maar wees gewaarschuwd: zelfs deze zijn behoorlijk klein!

Populair Magnetisch Speelgoed